Tens fòbia a conduir?


Nosaltres t'ajudem a superar-ho

què és la fòbia a conduir?

Per moltes persones conduir és un plaer, una activitat divertida i relaxant, però per altres persones, conduir el seu vehicle és estressant, i es posen nervioses només de pensar que han de posar-se al volant o be pateixen ansietat al conduir

L’amaxofòbia o fòbia al conduir es la por que tenen algunes persones abans o durant la conducció, i aquest problema afecta a un de cada quatre conductors a Espanya.

No apareix necessàriament després de patir un accident de trànsit, l’amaxofòbia pot estar provocada per altres malalties com la claustrofòbia, l’acrofòbia o l’agorafòbia. També pot ser deguda a la inseguretat i la por a conduir per autopistes o nuclis urbans, o la conducció amb pluja o de nit.

A l'autoescola Rabassada t'ajudem a superar-ho

T’oferim classes personalitzades per solucionar l’amaxofòbia, perquè tornis a conduir el teu vehicle amb seguretat. Els nostres professors valoren les diferents situacions que et provoquen la fòbia a conduir, i amb la seva experiència, tracte personal i la teva participació, aconseguirem resoldre el teu problema, despertant de nou les teves ganes de conduir. Després d’aquestes classes podràs tornar a gaudir de la conducció amb total seguretat.

Si tens por a agafar un cotxe després de molt temps, si t’has tret el carnet i no has tornat a conduir, si has tingut algun accident i has agafat por de tornar a conduir, si et poses molt nerviós o et bloqueges davant de les situacions de conducció, no et preocupis més, l’amaxofòbia té solució i a l’autoescola Rabassada t’ajudem a superar-ho.