Formació a la teva mida


amb classes personalitzades

CLASSES TEÒRIQUES

El nostre sistema de treball

Les classes teòriques, impartides per professors titulats, estan orientades a que els alumnes entenguin i interioritzin els conceptes fàcilment. Us expliquem els diferents temes: llums, velocitats, seguretat viària i altres conceptes de forma presencial amb l’ajut de sistemes audiovisuals i de proves de test. També disposem de sistemes informàtics per a poder estudiar a través el mòbil.

Disposem d’un ampli horari de classes teòriques en què podràs tenir una formació completa i eficaç per obtenir l’apte en el menor temps possible.

AMB NOSALTRES L'APROVAT ÉS FÀCIL !

En les nostres classes s’explica tot el temari d’una manera senzilla, divertida i didàctica, perquè l’aprenentatge sigui amè, i ràpidament puguis interioritzar els conceptes necessaris per tenir una conducció segura i obtinguis l’aprovat desitjat.

També oferim classes on a més d’aprendre conceptes, aprendràs a realitzar els test correctament, evitant errors per mala comprensió, per respondre massa ràpid o fins i tot per no llegir adequadament la pregunta.

I sempre tindràs un formador a la teva disposició per consultar tots els dubtes que et vagin sorgint.

Quant temps necessito per treure'm la teòrica?

Dependrà del temps que puguis dedicar-hi. L’autoescola  disposa de cursos intensius de tarda que t’ajudaran a escurçar el temps per aconseguir l’aprenentatge desitjat i aprovar a la primera sense cap cost extra.

Horaris

Dilluns a dijous de 09:30 a 14:00 h. i de 16:00 a 20:30 h.
Divendres de 09:30 a 13:30 h.

PRÀCTIQUES
DE COTXE

L'avantatge de tenir sempre el mateix professor

Les pràctiques de cotxe es realitzen amb el mateix professor que estarà amb tu en tot el procés formatiu, guiant-te en tot moment, adaptant al teu nivell d’aprenentatge i utilitzant estratègies personalitzades. El professor de les pràctiques serà el professor que t’acompanyarà en el teu examen pràctic de conduir, d’aquesta manera tindràs més seguretat i tranquil·litat. El teu professor et podrà orientar sobre la millor data d’examen sense fer llargues cues d’espera aquest examen.

L'avantatge de tenir sempre el mateix cotxe

L’examen es realitza amb el mateix cotxe de les pràctiques. Això no vol dir el mateix model, vol dir exactament el mateix cotxe. Ja que d’un cotxe a un altre exactament igual varia el recorregut de l’embragatge, el tacte del fre, etc. A l’autoescola Rabassada t’ho posem molt fàcil.

Àmplia possibilitat d'horaris

Disposem d’una amplia disponibilitat d’horaris, que podràs adaptar als teus horaris parlant amb l’autoescola o directament amb el teu professor.

On es fan les pràctiques?

Les pràctiques de cotxe es realitzen a la zona de Vallcarca, Sant Genis, Horta, Teixonera, Putxet, El Carmel, sense perdre el temps en desplaçaments i classes innecessaries, et trobaràs tot tipus de situacions necessàries per aprendre a tenir una conducció eficient i preventiva. En un punt avançat de la formació, ens desplaçem a la zona d’examen per aconseguir una major confiança en els coneixements i situacions reals d’examen.

PRÀCTIQUES
DE MOTO

Pràctiques en circuit tancat

Les pràctiques de moto en circuit es realitzen amb un professor per alumne. Sempre treballem dedicant la màxima atenció a cada alumne, per aquest motiu, tindràs un professor només per tu, i no hauràs de compartir-lo amb altres alumnes.

Les pràctiques es realitzen en el circuit d’examen i amb la mateixa moto que utilitzaràs quan t’examinis. L’avantatge d’aquestes classes pràctiques és que tindràs experiència, seguretat i confiança per aprovar l’examen.

Pràctiques de circulació

Es realitzen amb un professor especialitzat en les pràctiques de circulació de moto, ja que la tècnica d’aprenentatge és diferent de la del cotxe. L’alumne es comunica amb el professor a través d’un sistema bluethooth entre vehicles i és imprescindible una tècnica específica per garantir la seguretat de l’alumne que condueix sol la moto.

Les pràctiques de circulació de moto es realitzen directament a zona d’examen, on disposes de tot el material necessari: jaqueta, guants, protectors, botes i casc, encara que sempre pots portar el teu propi equip si ho desitges.