Política


de privacitat

Informació general

El lloc web www.autoescolarabassada.com és propietat de l’empresa AUTOESCOLA RABASSADA BARCELONA SL amb CIF: B67282863 i domicili fiscal a Avinguda Vallcarca, 244 · 08023 Barcelona. També pot posar-se en contacte amb AUTOESCOLA RABASSADA BARCELONA SL.. a través de l’e-mail: rabassada@hotmail.com

Propietat intel·lectual i ús dels continguts

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de AUTOESCOLA RABASSADA BARCELONA SL. o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa d’AUTOESCOLA RABASSADA BARCELONA SL.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.l’informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat d’AUTOESCOLA RABASSADA BARCELONA SL amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a AUTOESCOLA RABASSADA BARCELONA SL Avinguda Vallcarca, 244 · 08023 BARCELONA.

Limitacions o exclusions de responsabilitat

AUTOESCOLA RABASSADA BARCELONA SL. no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs.

AUTOESCOLA RABASSADA BARCELONA SL. no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.