Classes de reciclatge


Posa't en forma amb nosaltres!

Fa temps que no condueixes?

A l’Autoescola Rabassada t’oferim classes personalitzades perquè tornis a estar en forma, i puguis conduir el teu vehicle amb total seguretat. Estudiarem el teu cas i et proposarem les classes de reciclatge de conducció que millor s’adaptin a les teves necessitats.

Yamaha YN-50

Carnet AM

CICLOMOTOR

Si no tens experiència en la conducció d’un ciclomotor, però tens el carnet de cotxe i necessites fer pràctiques, t’oferim classes de reciclatge per la conducció del ciclomotor perquè circulis amb total seguretat.

Yamaha MT07 A

Carnet A1/A2/A

MOTO

Si fa temps que no condueixes la teva moto i vols posar-te en forma, tant en la circulació urbana o necessites fer pràctiques, t’ajudarem a aconseguir-ho amb les nostres pràctiques de moto personalitzades.

Seat León

Carnet B

COTXE

Per les teves classes de reciclatge, et proposarem el cotxe que millor s’adapti a les teves necessitats i podràs escollir els itineraris de circulació urbana en els que tinguis menys pràctica, així com estacionar al carrer o en una plaça de pàrquing de la teva propietat o similar, amb un accés difícil o que senzillament no et sentis segur de fer aquesta maniobra amb el teu cotxe.

Classe de 45 minuts

36,50 €

De dilluns a divendres

de 7:00 a 21:00 h